Wandelen en Fietsen

Wandelen en Fietsen:

Ook buiten Middelburg is er genoeg om te ontdekken. Het omringde landschap biedt een indrukwekkend decor voor lange wandelingen of fietstochten, tot in Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen of België aan toe. U kunt tot rust komen in de bosrijke omgeving of uitwaaien op het strand, aangezien de zee dichtbij is. Ook met de auto of het openbaar vervoer zijn de vele trekpleisters van Zeeland goed te bereiken. Het huisje beschikt over een oplaadpunt voor een elektrische fiets.

Fietsenverhuur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf uw fiets mee te nemen, of wilt u zichzelf graag de moeite besparen van de fietsendrager, dan biedt Middelburg meerdere mogelijkheden om fietsen te huren. Er zijn stadsfietsen, sportfietsen en zelfs tandems. Hieronder vindt u enkele locaties die fietsverhuur aanbieden. 

Fietsknoop: 'Fietsroute app voor fietsroutes'

Een "uitgebreid platform met een website en app voor de recreatieve fietser". Via deze website zijn verschillende fietsroutes te vinden in Zeeland. Naast deze prachtige routes biedt de app ook de mogelijkheid om te zoeken naar toeristische informatie en horecagelegenheden.

Wandelen in Zeeland

U kunt in Zeeland volop genieten van de natuur en de omgeving door een wandeling te maken. Dagwandelingen, korte uitstapjes en volledige routes zijn eenvoudig te vinden via de website van het VVV-kantoor.

Contactgegevens:

B&B Stad als Platteland

Bleek 23

4331 EK Middelburg Nederland

Telefoon: 06-24203776

Email: weteringsrob@gmail.com

Informatie:

Routebeschrijvingen

Voorzieningen

Over Ons

Reserveer nu:

      


© Rob Weterings - Bed and Breakfast Stad Als Platteland - Website by Twumi Weterings