Voorzieningen

Voorzieningen:

Omdat de B&B in feite een klein huisje is, ademt de accommodatie een huiselijke en vertrouwde sfeer. De accommodatie heeft een eigen ingang, zodat u maximaal kunt genieten van uw privacy. Er staat een tweepersoonsbed. U kunt gebruikmaken van een eigen WiFi-netwerk (het wachtwoord krijgt u bij aankomst) en een televisie met meer dan tachtig (internationale) zenders. Tevens is verwarming en airco aanwezig, die u gemakkelijk kunt controleren via een afstandsbediening. Naast het huisje is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, waar u kosteloos gebruik van kunt maken voor als u het prachtige Zeeland op de fiets wilt verkennen.

Badkamer

Een aparte badkamer bevat een moderne douche en toilet, en voor de winter of koude dagen is er uiteraard verwarming aanwezig. De badkamer is stijlvol afgewerkt met ‘tadelakt’, een traditioneel type stucwerk.

Keuken

De knusse keuken bevat alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf, inclusief een koelkast, koffiezetapparaat (met espresso-mogelijkheid), waterkoker, servies, oven en magnetron. Speciaal voor uw verblijf wordt de koelkast gevuld met een simpel ontbijt. Op deze manier kunt u zelf uw eenvoudige ontbijt klaarmaken wanneer u hier zin in heeft. Moet u de volgende dag vroeg weg, of wilt u juist lekker uitslapen, u heeft het zelf in de hand.

Terras

De bed & breakfast beschikt over een eigen terras, waar u heerlijk buiten kunt zitten. Bij lekker weer kunt u bijvoorbeeld uw ontbijt of een borrel nuttigen in de buitenlucht. De deuren van de bed & breakfast kunnen wijd open worden gezet, zodat er een directe doorgang is van de woning naar het terras. In de zomer hangt er fruit aan de bomen, onder andere peren, pruimen en moerbeien. U bent van harte welkom om zelf fruit te plukken en op te eten. Een tafel en twee stoelen zijn beschikbaar om te gebruiken en het is toegestaan om te roken op het terras.

Verwarming en Airco

Ook in de winter is het prettig verblijven in de Bed and Breakfast. Het huisje is voorzien van zowel airco, verwarming en vloerverwarming.

Internet, telefoon en TV

De B&B biedt de mogelijkheid TV te kijken en ook is er een snel eigen WIFI-netwerk aanwezig. Heeft u vragen over de B&B of over Middelburg, dan kunt u mij altijd telefonisch bereiken.

Contactgegevens:

B&B Stad als Platteland

Bleek 23

4331 EK Middelburg Nederland

Telefoon: 06-24203776

Email: weteringsrob@gmail.com

Informatie:

Routebeschrijvingen

Voorzieningen

Over Ons

Reserveer nu:

      


© Rob Weterings - Bed and Breakfast Stad Als Platteland - Website by Twumi Weterings