Kenmerken

Kenmerken:

Benieuwd wat onze Bed and Breakfast speciaal maakt? Van Telefonische bereikbaarheid tot toegang voor honden, hieronder vindt U alle kenmerken die onze B&B U biedt. Op zoek naar een Bed & Breakfast met bepaalde voorzieningen? Van Badkamer tot Terras, hier vindt U alle voorzieningen die onze B&B U biedt.

Centrale Ligging

Alle voorzieningen en het centrum van Middelburg zijn op loopafstand. U bevindt zich binnen enkele minuten op de markt. Verschillende supermarkten zijn aangegeven op de plattegrond die op het tafeltje in de Bed and Breakfast ligt.

Eigen Ingang

Omdat de B&B in feite een klein huisje is, ademt de accommodatie een huiselijke en vertrouwde sfeer. De accommodatie heeft een eigen ingang, zodat u maximaal kunt genieten van uw privacy. Naast het huisje is een oplaadpunt voor elektrische fietsen, waar u kosteloos gebruik van kunt maken voor als u het prachtige Zeeland op de fiets wilt verkennen.

Tiny House

De bed and breakfast is geinspireerd door de tiny house movement die is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. U beschikt over een klein huisje dat overal in voorziet. Het resulteert in een huiselijk gevoel terwijl u zich midden in het centrum van Middelburg bevindt.

2 Personen

Er is een 2 persoonsbed aanwezig, met een tafel die over het bed heen geschoven kan worden. Hierdoor heeft u de keuze om aan tafel te ontbijten of van een ontbijt op bed te genieten. Naast het bed is een USB-aansluiting om uw telefoon op te laden

Contactgegevens:

B&B Stad als Platteland

Bleek 23

4331 EK Middelburg Nederland

Telefoon: 06-24203776

Email: weteringsrob@gmail.com

Informatie:

Routebeschrijvingen

Voorzieningen

Over Ons

Reserveer nu:

      


© Rob Weterings - Bed and Breakfast Stad Als Platteland - Website by Twumi Weterings