Omgeving en Cultuur

Omgeving en Cultuur:

Het Zeeuwse landschap is uniek in Nederland, de centrale ligging van Middelburg en het overzicht op deze pagina geven U de kans om elke dag een ander uitstapje te doen.

Middelburg...

Het ‘tiny house’ ligt middenin het historische hart van Middelburg, met vrijwel alle bezienswaardigheden op loopafstand. U kunt zo de deur achter u dichttrekken en dan staat u in het centrum. Op 100 meter lopen bevindt zich bijvoorbeeld de indrukwekkende Abdij van Middelburg en bijbehorende Abdijtoren de Lange Jan. Maar ook andere bijzondere trekpleisters zijn dichtbij, zoals het prachtige Stadhuis en vele kerken. De plaatselijke VVV bevat gedetailleerde informatie over alle bezienswaardigheden in Middelburg. Ik geef u desgevraagd graag advies over waar u allemaal terecht kan. 

... en Omgeving

In Middelburg is veel te beleven, zowel ’s winters als in de zomer. De stad herbergt vele musea, mooie winkels en de Schouwburg is vijftig meter lopen van de bed & breakfast. Het gehele jaar is er op donderdag een markt waar u lekkere lokale producten kunt halen. U kunt ook de stad verkennen door een stadswandeling via de VVV of rondvaart over de grachten.

De Zeeuwse Keuken

Verblijft u bij ‘In de Stad, en rustig als op het Platteland’, dan is het ontbijt uiteraard inbegrepen. Voor lunch, diner of borrel kunt u terecht in een van de talloze restaurants en cafés die Middelburg rijk is. Vanwege de nabijheid van de zee kunt u hier heerlijk vis eten, evenals ook andere keukens zijn te vinden in het centrum.

Contactgegevens:

B&B Stad als Platteland

Bleek 23

4331 EK Middelburg Nederland

Telefoon: 06-24203776

Email: weteringsrob@gmail.com

Informatie:

Routebeschrijvingen

Voorzieningen

Over Ons

Reserveer nu:

      


© Rob Weterings - Bed and Breakfast Stad Als Platteland - Website by Twumi Weterings