Welkom!

Heerlijk thuiskomen in Middelburg, zo voelt de bed & breakfast ‘In de Stad, en rustig als op het Platteland’. De modern ingerichte accommodatie is geschikt voor één of twee gasten en is van alle gemakken voorzien. Als gast beschikt u over uw eigen ‘Tiny House’, een kleine woning geïnspireerd op de 'Tiny House Movement 'die is overgewaaid van de Verenigde Staten. Het resulteert in een landelijk, huiselijk gevoel terwijl u toch middenin de historische binnenstad van Middelburg verblijft! Alle belangrijke faciliteiten zijn op loopafstand van de B&B en er is genoeg te doen in de omgeving.

Tiny House/Appartement

Het huisje , gelegen in het historische centrum van Middelburg, is perfect om te ontspannen. Ons Tiny House is geschikt voor stellen, solo-avonturiers, duikers en zakelijke reizigers.

Toegang voor Gasten

Gasten hebben de volledige beschikking over het gehele huisje inclusief de tuin en een eigen ingang. De eerste keer bel je aan op Bleek 23 te Middelburg. Na aankomst kun je via de achteruitgang vrij in- en uitlopen via de St. Jorisstraat. Het kan voorkomen dat de host niet aanwezig is bij uw aankomst, U kunt dan nog steeds naar binnen dankzij het sleutelkastje. U kunt hiervoor altijd de host om uitleg vragen.

Keuken en Terras

Een simpel ontbijtje is zelf klaar te maken. U vindt de benodigdheden in de koelkast. De keuken is uitgerust met een oven, een magnetron, een koelkast en een koffiezetapparaat.

Omgeving

Het Zeeuwse strand is op een klein half uurtje fietsen. Neem je (elektrische) fietsen mee , die kun je gewoon opladen naast het huisje! Evt kun je ook een fiets lenen!

Rob Weterings (host)

"Uiteraard ben ik altijd bereid om U wegwijs te maken hier in Zeeland. Ik ben ondernemend, zelfstandig verpleegkundige in de zorg. Ik hou van werken met mensen en van mensen om me heen. De rust zoek ik af en toe onder water: duiken in de Oosterschelde en Veerse Meer is een absolute aanrader. Een creatieveling, handige klusser, beeldhouwer, en trotse bezitter van hond Hansje."

Contactgegevens:

B&B Stad als Platteland

Bleek 23

4331 EK Middelburg Nederland

Telefoon: 06-24203776

Email: weteringsrob@gmail.com

Reserveer nu:

      


© Rob Weterings - Bed and Breakfast Stad Als Platteland - Website by Twumi Weterings